OVER MIJ

Even voorstellen:

Ik ben Diane Sari, klassiek homeopaat voor dieren. Ik ben in 2011 begonnen met de opleiding aan het VHCN in Lochem, waar ik begin 2016 cum laude afgestudeerd ben. Het onderwerp van mijn scriptie was "De darmen van de hond in relatie tot het immuunsysteem", een boeiend onderwerp dat steeds actueler wordt omdat er een toename plaats lijkt te vinden van dieren met (auto)immuun problemen. 

Mijn praktijk ZIMA bevindt zich in Nieuwlande, een klein dorpje tussen Emmen en Hoogeveen, op de grens tussen Drenthe en Overijssel.

ZIMA was de naam van een van mijn honden. Door mijn praktijk haar naam te geven heb ik symbolisch mijn liefde voor mijn ras, de Zuid Russische Ovcharka, en mijn praktijk gecombineerd.


Ik ben aangesloten bij  Dierenhomeopaten.nl, een samenwerkingsverband met twee collega homeopaten waarin we onze kennis en aandachtsgebieden bundelen.

Door deze unieke samenwerking zijn we nog beter in staat om dieren te helpen om tot een zo optimaal mogelijke gezondheid te komen.

Daarnaast volg ik regelmatig bij- en nascholingen, cursussen en opleidingen; niet alleen over mijn directe vakgebied maar ook over bijvoorbeeld voeding en gedrag.

Ik publiceer af en toe artikelen over onderwerpen die te maken hebben met dieren gezondheid en welzijn die u terug kunt vinden op het blog, op mijn Facebook pagina en onder het kopje Artikelen.

Als u na het lezen van de informatie op deze pagina's vragen hebt dan hoor ik dit graag van u. 

Share by: